Elke dag zetten talloze verenigingen, maatschappelijke organisaties en andere aanbieders zich met passie in om sport en bewegen mogelijk te maken in Echt-Susteren. Of het nu gaat om fitnesscentra, wandelgroepen, begeleid bewegen bij een fysiotherapeut of sporten bij een vereniging. Echt-Susteren heeft een groot en gevarieerd beweegaanbod!

Om dit brede aanbod nog beter zichtbaar te maken, makkelijk vindbaar te maken én om jou extra te stimuleren tot een gezonde en actieve leefstijl, zijn we trots om de lancering van een nieuw, innovatief platform van NOC*NSF aan te kondigen: Sportmatch.

Vanaf 1 september is het platform live onder de naam ‘Echt-Susteren Vitaal’. Dit is dé plek waar vraag en aanbod van sport- en beweegactiviteiten samenkomen. Later dit jaar voegen we ook het cultuuraanbod toe, zodat je een volledig overzicht krijgt van alle sportieve en culturele activiteiten in onze gemeente.

Echt-Susteren Vitaal is jouw online gids die je inspireert, activeert en ondersteunt bij het vinden van activiteiten die perfect aansluiten op jouw interesses en behoeften. Het platform geeft een compleet overzicht en stelt je in staat om met een paar klikken proeflessen, trainingen of andere activiteiten te boeken.

Onder het kopje 'Voor Inwoners' kun je snel en eenvoudig zoeken naar activiteiten of aanbieders. Daarnaast kun je een sportwijzer invullen die je helpt de sport te vinden die écht bij jou past.

Ben jij een aanbieder van een sport- of beweegactiviteit? kijk dan onder 'Voor Aanbieders' wat het platform jou kan bieden!

Blijf het platform in de gaten houden voor meer informatie, nieuws, activiteiten en evenementen. Samen maken we Echt-Susteren vitaal!

Publicatiedatum: 08-08-2024