Ontdek op welke manier jij gezond en actief ouder kunt worden met behulp van diverse workshops vol inspiratie en praktische tips. Je hebt de keuze uit een viertal interessante workshops zoals valpreventie, veiligheid in en rondom huis, positieve gezondheid en gezonde(re) voeding.

Na de workshops kun je deelnemen aan onze vitaliteitsmarkt, waar je kennismaakt met lokale aanbieders op het gebied van gezondheid, welzijn en beweging. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee kun je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers en je laten inspireren door de vele mogelijkheden voor een vitaal leven.

Als kers op de taart ontvang je bij vertrek een goodiebag boordevol nuttige informatie en verrassingen om thuis verder aan de slag te gaan met je vitaliteit.

Workshop 1 - Vallen Verleden Tijd
Krijg inzicht in het belang van bewegen van een fysiotherapeut. Na een valrisico-analyse ontvangt u een voorproefje van onze valpreventietraining, gericht op het verbeteren van balans en veiligheid.

Workshop 2 - Veiligheid in en rondom huis
Ontvang praktische tips van uw lokale ergotherapeut om uw huis en omgeving veiliger te maken.

Workshop 3 - Positieve Gezondheid
Een introductie van brede concept positieve gezondheid, waarbij zowel fysieke als mentale, sociale en emotionele aspecten centraal staan. Door middel van het invullen van het spinnenweb brengen deelnemers hun eigen welzijn in kaart op zes verschillende dimensies.

Workshop 4 - Gezonde voeding
Ontdek de basisprincipes van gezonde voeding met uw diëtist. Krijg praktische tips en recepten om een voedzaam dieet te ondersteunen en uw gezondheid te verbeteren.

Data en locaties 

  • Maandag 18 november, van 11.15 tot 13.15 uur in de Reinoudhal, Susteren.
  • Donderdag 21 november, van 10.00 tot 12.00 uur in De Sjirp, Nieuwstadt.
  • Maandag 25 november, van 15.00 tot 17.00 uur in In de Bandert, Echt.

Aanmelden
Deelname aan de vitaliteitsbijeenkomsten is gratis. Vooraf aanmelden is verplicht en kan op drie manieren:

  1. Klik hier om online in te schrijven. Let op: Hiervoor moet je eerste een account aanmaken.
  2. Lukt dat niet? Mail dan naar info@echtsusterenvitaal.nl met daarin naam en het aantal personen.
  3. Of bel naar 0475 – 48 48 48.

Publicatiedatum: 15-10-2024